Comenzi telefonice +40748.06.66.06

Termeni si conditii

Prin accesarea, vizitarea, cumpararea si folosirea produselor prezentate pe site-ul www.airsoft6.ro utilizatorul isi asuma responsabilitatea pentru acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare:

Confidentialitate:

Magazinul Airsoft6 apartine in exclusivitate airsoftmegastore srl, RO34743859 care, isi asuma responsabilitatea pentru conditiile prevazute de lege cu privire la confidentialitatea datelor utilizatorilor ce apartin magazinului Airsoft6, adica se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului, altor persoane (fizice sau juridice), site-uri sau firme, decat cu acordul explicit al clientului.
Exista posibilitatea stergerii datelor personale din baza de data la cererea clientului.

Livrari:

Timpul de livrare cat si costurile livrarii pot varia in functie de destinatie, de greutate si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite exclusiv de catre firmele de curierat si sunt incluse in totalul comenzilor. Firma noastra nu stabileste costurile de transport independent si nu este beneficiara acestor sume de bani. Transportul coletului este suportat integral de catre Airsoft6 atunci cand valoarea produselor depaseste suma de 150 lei. Nu este perceputa nici o taxa suplimentara pentru acest serviciu.

 

Litigii:

Conflictele aparute intre airsoftmegastore srl si clientii sai, se vor rezolva pe cale amiabila atat cat este posibil. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca.

Returnarea produselor comandate:

Conform legii: "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Aspecte esentiale pentru acordarea dreptului de returnare a produselor:
- contravaloarea transportului produselor va fi suportat de catre client.
- produsele trebuie sa se afle in perfecta stare, fara urme de folosinta si/sau uzura.
- produsele pot fi returnate doar in ambalajul original, fara ca acesta sa fie deteriorat in nici un fel. Cu toate accesoriile si protectiile originale.
- produsele sigilate trebuiesc inapoiate fara ca sigiliul sa fie alterat, fara semne de folosire si/sau uzura.

Nerespectarea oricarui aspect mentionat mai sus duce la anularea dreptului de returnare a produselor.
Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.
Rambursarea sumelor de bani se va realiza in maxim 30 de zile de la data returnarii produsului.

Produsele fara drept de returnare:
- produsele achizitionate de persoane juridice.
- produsele aduse in baza unei comenzi speciale.
- produsele consumabile.
- produsele folosite/uzate.

Daca produsul achizitionat nu corespunde specificatiilor sau prezinta defecte, clientul beneficiaza de transport gratuit in vederea inlocuirii produsului sau returnarea banilor (dupa preferinta clientului).
Pentru a putea beneficia de aceasta optiune clientul are obligatia de a anunta Airsoft6 despre acest fapt in termen de 24 de ore de la ridicarea coletului. In caz contrar se vor aplica conditiile de garantie standard.

Conditii de garantie:


- nu toate produsele beneficiaza de garantie egala, garantia produselor poate sa difere in functie de natura produsului.
- termenul de garantie va fi specificat pentru fiecare produs si este bazat pe perioada de functionare estimata de producator/furnizor.
- produsele care beneficiaza de garantie, vor fi insotite la livrare de catre certificatul de garantie si factura (o copie a acestora va fi trimisa si pe email in format electronic). In cazul in care certificatul de garantie lipseste, clientul are obligatia sa anunte Airsoft6 despre acest lucru in maxim 24 de ore de la primirea coletului. In caz contrar produsul achizitionat nu va mai putea beneficia de garantie.
- in momentul defectarii bunului, clientul are obligatia de a anunta Airsoft6 atat telefonic cat si in format electronic (Mail).
- pentru a putea beneficia de garantie produsul trebuie ambalat in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile si protectiile aferente cu care a fost livrat si atasat pachetului o copie dupa factura si certificatul de garantie in original al produsului. In caz contrar produsul nu va putea beneficia de garantie.
- clientul beneficiaza de transport gratuit in cazul in care produsul se dovedeste a nu fi conform specificatiilor initiale, iar aducerea la conformitate a produsului se va realiza in contul Airsoft6.
- daca neconformitatea produsului este datorata utilizarii necorespunzatoare manualului cu instructiuni de utilizare. Costurile de aducere la conformitate si cele de transport revin in totalitate clientului.
- aducerea la conformitate sau inlocuirea va fi facuta in cadrul unei perioade de timp stabilita de comun acord intre cumparator si vanzator dar fara a depasi 15 zile calendaristice.