Intrebari Frecvente

Mai jos puteti gasi intrebari pe care le puteti gasi relevante pentru debutul in airsoft

Am strans special pentru tine cateva din cele mai des intalnite intrebari pe care clienti nostri le adreseaza magazinului, impreuna cu ranspunsurile lor. Speram sa te lamureasca si sa iti ureze un bun venit in lumea airsoft-ului

Am nevoie de permis pentru a putea cumpara, detine sau exploata o replica de airsoft?

Nu, nu este nevoie de un permis dar este obligatoriu ca utilizatorul sa fie major (18 ani impliniti) si sa le foloseasca in spatii private, special amenajate. Nu este permisa afisarea lor in spatii publice, folosirea lor pentru autoaparare si pot fi transportate doar in cutiile originale sau huse/genti, in stare dezarmata.

Unde pot practica airsoft ?

In Romania exista in aproape toate judetele grupari, asociatii sau cluburi sportive care practica in mod organizat acest sport. Pentru a intra in contact cu ele, cel mai usor este sa le cauti cu ajutorul mediilor de socializare.

In cat timp ajunge comanda la mine ?

Conform descrierii curierilor cu care lucreaza magazinul nostru (Fan Courier si DPD), coletele sunt livrare intr-un interval de 24-48 de ore la ridicarea lor. In majoritatea cazurilor coletele sunt livrare in decurs de 24 de ore, adica de pe o zi pe alta. Noi putem garanta doar ca pachetul pleaca de la noi la timp.

Care este ce-a mai puternica jucarie de airsoft?

Din pacate aceasta intrebare nu va avea nici odata un raspuns concret ci mai degraba unul variabil in functie de stocul nostru. In momentul de fata va recomandam Umarex P99 DAO :-)

Bile de fer aveti ?

Nu dar pentru pretul corect putem sa va oferim din lemn.

Reparati sau modificati replici de airsoft ?

Da, ne ocupam cu repararea jucariilor de airsoft si modificarea lor. In vederea modificarii, ne ocupam cu imbunatatirea performantelor lor precum precizie, putere, cadenta dar si alti parametri , prin inlocuirea anumitor componente interne sau rectificarea si intretinerea celor existente. Trebuie totusi sa intelegi ca anumite reparatii sau modificari pot sa depaseasca valoarea de achizitie a replicii sau sa fie imposibil de reparat.