Bine ai venit ! Noi suntem Airsoft6® si suntem incantati ca ai ales sa vizitezi magazinul nostru.

Activam in domeniu incepand cu anul 2013 si reprezentam o ramura a grupului nemesis®, nascuta din pasiunea pentru acest sport. Airsoft-ul reuseste sa captiveze interesul tuturor pasionatilor de armata,  pasionatilor de echipament militar, celor cu spirit competitiv sau poate celor ce isi doresc pur si simplu o deconectarea din cotidian. Oricare ar fi motivle, acest sport are o "aroma" aparte, greu de confundat ce reuseste sa se inradacineze in adancul tuturor.

Airsoft6 are ca scop definirea unui suport stabil si fiabil pentru toti camarazii pasionati de airsoft de pretudindeni prin asigurarea unei game de servicii de calitate superioara dar si prin asigurarea unei game de produse atent selectionate si testate, pentru toate categoriile de clienti. Punem accent pe comunicarea cu clientii nostri, oferindu-le un feedback complet despre produsele comercializate de noi. Baza noastra de cunostinte din acest domeniu este pusa la dispozitia clientilor nostri, ca ei sa se poate bucura alaturi de noi de acesta minunata activitate numita airsoft.

Ne straduim in permanenta sa tinem pasul cu tot ce este nou si interesant, punand la dispozitia tuturor ultimele solutiile pe care noi le gasim optime pentru a rezulta o experienta interesanta si captivanta pentru toti cei ce indragesc, sub o forma sau alta, activitatea airsoftistica.

Acum ca stii ce reprezentam noi, te invitam sa vizitezi in continuare magazinul nostru virtual si sa ne pui la incercare cunostintele. Cine stie, poate chiar sa ne vedem pe teren...