Comenzi telefonice +40748.06.66.06

Despre noi

despre noi

Airsoft6 reprezinta o ramura a grupului nemesis® crescuta din pasiunea pentru un sport nou, ce isi fixeaza bazele in necesitatea tot mai mare de deconectare din cotidian.

Imbinand placutul cu utilul, Airsoft6 isi doreste sa ofere un suport stabil si fiabil pentru camarazii pasionati de airsoft de pretutindeni, prin asigurarea, atat a produselor de calitate la un pret cat mai accesibil cat si suport tehnic la cele mai inalte standarde.

Airsoft6 se afla intr-o continua si alerta cautare de solutii, pentru necesitatile din ce in ce mai mari si mai pretentioase ale jucatorilor. Astfel solutia este simpla, un cockteil compus din cele mai renumite branduri la cele mai bune preturi combinate cu cantitati suficiente pentru toate situatiile. Atentie insa, consumul excesiv de astfel de cockteil-uri combinat cu partide lungi si distractive poate dauna grav plictiselii.

Brandul s-a straduit sa dezvolte un mediu virtual, propice comercializarii produselor de nisa, si totodata vine cu promisiunea de a trata problemele logistice astfel incat sa orienteze comertul online catre nevoile clientilor sai.

Airsoft6 reprezinta un tot unitar ce inglobeaza un set de valori menite ca in timp sa evidentieze pe piata de nisa acest segment nou in aria divertismentului.

Tokyo Marui
G&P
King Arms
Magpul