Comenzi telefonice +40748.06.66.06

Luni, 28.05.2018 magazinul nostru va fi inchis. Toate comenzile plasate in intervalul 26 - 28.05.2018 zi vor fi procesate incepand cu data de 29.05.2018. Daca intre timp aveti intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne scrieti prin intermediul formularului de contact de pe site sau pe adresele noastre de email. Va multumim pentru intelegere.

 

AirsoftMegastore este drumul catre siguranta pe terenul de airsoft.performanta pe terenul de airsoftprogres pe terenul de airsoft.

Am strans cei mai talentati oameni pentru a identifica si aduce aproape de clientii nostri cele mai potrivite produse destinate jocului de airsoft. Am desenat si apoi am creat un showroom extraordinar unde toti airsoftistii sa se simta ca acasa. Ne-am antrenat personalul de service pentru a livra calitate in timp util pentru jocul de duminica.


Cine este airsoftmegastore ?

Suntem un magazin online de airsoft localizat in Constanta, Romania. Produsele noastre sunt disponibile atat online, cu livrare in toata tara cat si fizic in Constanta prin intermediul magazinului de pe Bd. Mamaia nr. 20. Ideea care sta la baza proiectului AirsoftMegastore este de a aduce sub acelas acoperis cat mai multe produse destinate jocului de airsoft, care sa existe in stoc fizic, livrabile catre jucatori in 24 sau 48 de ore. Preocuparea noastra principala este sa aprovizionam jucatorii de airsoft din Romania. La momentul lansarii proiectului suntem distribuitori Airsoft6, si speram cat mai curand posibil sub acoperisul nostru sa se regaseasca produsele cator mai multi importatori Romani. Ne dorim sa reusim sa ajungem un mall al jucatorilor de airsoft, si ne dorim sa va putem servi indiferent de nevoile de moment pe care le aveti. Bine ati venit la AirsoftMegastore