Despre Airsoft6

 1. Speedball vs Milsim

  Speedball vs Milsim La scurt timp dupa aparitia minunatului sport numit airsoft, stilurile de joc au fost impartite in cateva mari categorii. In mare parte, aceste stiluri de joc sunt Milsim si Speedball sau Speedsoft. In continuare voi incerca sa explic asa cum stiu eu mai bine ce reprezinta fiecare si cum ar trebui abordat fiecare stil de joc. Read more...
 2. DMR sau in traducere Designated Marksman Rifle

  DMR sau in traducere Designated Marksman Rifle DMR sau in traducere Designated Marksman Rifle este o clasa in viata reala menita sa umple golul dintre Infanterist si Lunetist. Astfel, acest rol presupune o pusca cu o raza de actiune mai mare decat a infanteristului si evident mai mica decat a lunetistului. In airsoft, in principiu nu ar trebui sa difere cu nimic. Sa vedem in continuare daca difera sau nu. Read more...
 3. Program Sarbatori Iarna 2018-2019

  Program Sarbatori Iarna 2018-2019

  Dupa un an de zile plin de evenimente si cu un program incarcat, plecam si noi cu toata echipa in misiune tactica la munte.

  Transmitem Tuturor Gandurile Noastre Bune si dorim sa va anuntam ca:

  Read more...
 4. Puncte de Loialitate

  Puncte de Loialitate

  In acest articol, ne dorim sa prezentam sistemul de Puncte de Loialitate si sa aflam impreuna cum putem sa folosim sistemul la capacitatea lui maxima, pentru a beneficia de discounturi majore.

  In sfarsit a venit momentul in care dorintele clientilor nostri au putut fi indeplinite, si am implementat si noi un sistem de fidelizare sub forma punctelor de recompensa, denumit in cadrul brand-ului nostru Puncte de Loialitate.

  Descrierea sumara a programului de fidelizare:

  Programul de fidelizare acorda puncte de recompensa pentru fiecare achizitie din magazinul online Airsoft6.ro dar si din magazinele fizice. Pentru a beneficia de programul de fidelizare este obligatoriu sa detii un cont de client valid. Mare atentie si retineti ca sistemul nu poate aloca puncte pentru comenzile procesate ca vizitator, sau nu poate acorda puncte daca nu detineti cont. Punctele de Loialitate pot fi folosite pentru a achita produse si servicii viitoare, indiferent de valoarea comenzii. Cu alte cuvinte puteti achizitiona absolut orice produse sau servicii platind cu puncte, fara nici un fel de comanda minima sau restrictii. Daca ati castigat destule puncte, puteti achizitiona o replica sau orice alt produs.
  Read more...

 5. Airsoft6 sustine COD , Romanian Airsoft Events Agreement.

  Airsoft6 sustine COD , Romanian Airsoft Events Agreement.

  Avem placerea sa va anuntam ca din data de 16.12.2018, a fost demarat un nou proces airsoftistic. 3 mari evenimente romanesti de airsoft, si anume Civil War, Overload si Desert Storm au consimtit sa creeze un acord de principiu care priveste mai multe aspecte ce afecteaza participantii la aceste evenimente in mod direct, si in mod indirect toti jucatorii de airsoft.

  Printre altele, acordul stabileste urmatoarele:

  - instituirea si sustinerea unui standard comun de calitate in serviciul participantilor la evenimentele sub sigla COD
  - implementarea unui set de reguli comune privind siguranta participantilor la evenimentele noastre
  - tranzitia procesului de cronografiere a replicilor de la masurarea in m/ s la masuratorea in Joule (in lucru)
  - promovarea evenimentelor reciproca si comuna
  - sustinere in comunicarea publica
  - participarea la evenimentele din COD cu acelasi numar (cod) de inregistrare
  - monitorizare, avertizare si sanctionare pentru participanti, cu impact pe toate evenimentele din COD
  - Airsoft Events Agreement, incepand cu intrarea in vigoare a acordului.

  Read more...

5 Articole

Afisati pe pagina