AGM Shotgun Manual Scurt 003 – Review

AGM Shotgun Manual Scurt 003 – Review

Astazi mi-am propus sa va prezint un shotgun oferit de AGM, este vorba de modelul 003, unul dintre cele mai cautate modele de shotgunuri manuale de pe piata in secunda asta. Va invit sa ramaneti alaturi de mine sa vedem ce stie sa faca aceasta jucarie.

Modelul copiaza in linii mari M870-ul din viata reala. Nu va uitati foarte atent deoarece veti gasi multe chestii care nu sunt chiar precum M870-ul real, dar este o jucarie ieftina care isi face treaba. Este fabricata cu componente atat din metal cat si din plastic, este relativ rezistent si are chiar si hopup. Functioneaza usor si este destul de fiabil in timp.

Teava externa este realizata din plastic, iar cidul este din metal si are un look destul de bine finisat. Teava secundara (tubul secundar) este realizat din metal, mansonul de armare este din plastic, corpul este din plastic, dar elementele interne si anumite fitinguri pe care sunt montate de exemplu manerul, sunt din metal.

Aceasta jucarie nu are elemente de ochire pentru ca de alfel nu are nevoie. Nu ma intelegeti gresit, bate destul de departe, mai ales ca are si hopup reglabil, dar de cele mai multe ori este de preferat sa nu o folositi la distante foarte mari, pentru ca viteza nu este foarte mare, in jur de 100m/s, avand un range efectiv, sa zicem de 30 de metri.

Daca aveti nevoie sa prindeti jucaria, de exemplu intr-o curea de sustinere, puteti folosi cele doua puncte aflate in spate, deasupra manerului si in partea din fata, la tubul secundar. Acestea sunt din metal si permit agatarea curelelor clasice in doua puncte, dar este posibila si folosirea unei curele in trei puncte..

Manerul este din plastic, asa cum am spus si este prevazut cu o textura destul de aderenta care va permite sustinerea lui cu o singura mana, chiar daca nu aveti manusi. Siguranta este deasupra manerului, in spatele garzii tragaciului si are doua pozitii. Aveti foarte mare grija sa nu uitati siguranta pusa si sa fortati tragaciul. Acesta este din plastic si se poate rupe.

Bilele sunt inmagazinate intr-un incarcator usor atipic fata de cele cu care am fost obisnuiti pana acum. Este vorba de un incarcator cu eliberare relativ rapida, are un buton exact unde incepe corpul care efectiv arunca incarcatorul afara. Este foarte util din punctual meu de vedere pentru ca shelurile clasice, pot fi pierdute mai usor decat acest incarcator, care are o forma relative atipica. Intra usor, iese usor, isi face treaba.

Avand in vedere ca suntem in sezonul rece, va recomand Shotgun-ul AGM Scurt 003, pentru care nu aveti nevoie nici de gaze, nici de current electric pentru a o folosi. Pur si implu puneti bile, incarcati si trageti. Este mult mai prcatica si sansele ca sa se defecteze sunt foarte mici, deoarece sunt foarte putine componenete interne care se misca.

Pachetul contine jucaria, 3 incarcatoare cu capacitate necunoscuta si o vergea de curatat teava. Veti avea nevoie de bile de 0.20, 0.23 sau 0.25 ca sa o folositi corect. Va recomand sa folositi bile de airsoft de calitate.

Aceasta jucarie o puteti gasi pe site-ul nostru Airsoft6, in categoria: shotgun airsoft manual.