Airsoft6 Blog

 1. Bocanci Mil-Tec Coyote, cu fermoar - Review

  Bocanci Mil-Tec Coyote, cu fermoar - Review

  Salut si bine v-am regasit la un nou material Airsoft6. Astazi mi-am propus sa va prezint niste bocanci militari, oferiti de Mil-Tec. Ei se numesc Boot with Zipper and Thinsulete. Probabil ca nu stau foarte bine la capitolul inspiratie, dar in orice caz sunt niste bocanci militari cu fermoar si siret.

  Descriere Bocanci Mil-Tec Coyote, cu fermoar

  In plin sezon vom avea nevoie de o pereche de bocanci care sa ne tina cald. Ei bine, acest model oferit de Mil-Tech este prevazut cu membrana template. Daca nu stiti ce este aceasta membrana, ea este un material special conceput pentru a tine cald, mai exact pentru a face o patura de aer cald in jurul piciorului, in cazul de fata si de a o pastra acolo, astfel incat sa nu supraincinga talpa piciorului sau piciorul in sine, lasand un oarecare grad de respirabilitate.

  Read more...
 2. Puncte de Loialitate

  Puncte de Loialitate

  In acest articol, ne dorim sa prezentam sistemul de Puncte de Loialitate si sa aflam impreuna cum putem sa folosim sistemul la capacitatea lui maxima, pentru a beneficia de discounturi majore.

  In sfarsit a venit momentul in care dorintele clientilor nostri au putut fi indeplinite, si am implementat si noi un sistem de fidelizare sub forma punctelor de recompensa, denumit in cadrul brand-ului nostru Puncte de Loialitate.

  Descrierea sumara a programului de fidelizare:

  Programul de fidelizare acorda puncte de recompensa pentru fiecare achizitie din magazinul online Airsoft6.ro dar si din magazinele fizice. Pentru a beneficia de programul de fidelizare este obligatoriu sa detii un cont de client valid. Mare atentie si retineti ca sistemul nu poate aloca puncte pentru comenzile procesate ca vizitator, sau nu poate acorda puncte daca nu detineti cont. Punctele de Loialitate pot fi folosite pentru a achita produse si servicii viitoare, indiferent de valoarea comenzii. Cu alte cuvinte puteti achizitiona absolut orice produse sau servicii platind cu puncte, fara nici un fel de comanda minima sau restrictii. Daca ati castigat destule puncte, puteti achizitiona o replica sau orice alt produs.
  Read more...

 3. Airsoft6 sustine COD , Romanian Airsoft Events Agreement.

  Airsoft6 sustine COD , Romanian Airsoft Events Agreement.

  Avem placerea sa va anuntam ca din data de 16.12.2018, a fost demarat un nou proces airsoftistic. 3 mari evenimente romanesti de airsoft, si anume Civil War, Overload si Desert Storm au consimtit sa creeze un acord de principiu care priveste mai multe aspecte ce afecteaza participantii la aceste evenimente in mod direct, si in mod indirect toti jucatorii de airsoft.

  Printre altele, acordul stabileste urmatoarele:

  - instituirea si sustinerea unui standard comun de calitate in serviciul participantilor la evenimentele sub sigla COD
  - implementarea unui set de reguli comune privind siguranta participantilor la evenimentele noastre
  - tranzitia procesului de cronografiere a replicilor de la masurarea in m/ s la masuratorea in Joule (in lucru)
  - promovarea evenimentelor reciproca si comuna
  - sustinere in comunicarea publica
  - participarea la evenimentele din COD cu acelasi numar (cod) de inregistrare
  - monitorizare, avertizare si sanctionare pentru participanti, cu impact pe toate evenimentele din COD
  - Airsoft Events Agreement, incepand cu intrarea in vigoare a acordului.

  Read more...
 4. Cadenta, Rate of Fire, Putere de Foc

  Cadenta, Rate of Fire, Putere de Foc

  In acest post vreau sa ating un subiect destul de controversat in lumea airsoft-ului si anume cadenta de tir. Astfel, vom intelege putin mai bine daca trebuie sau nu ca aceasta specificatie sa fie luata in considerare si in primul rand cum.

  Fara sa pierd prea mult timpul, voi incerca sa parcurg mai toate etapele tehnice si morale la care m-am gandit eu personal de-a lungul anilor de airsoft.

  Ce este aceasta cadenta? Cate bile ies pe teava intr-un interval de timp definit. In general numarul de bile este raportat la secunde sau minute.

  Putem lua astfel ca exemplu  cadenta super vestitului AK47 (real) de 600 de bile pe minut care cu o matematica simpla putem deduce ca 600 impartit la 60 (secunde intr-un minut) vom avea 10 bile pe secunda.

  Read more...

Articolele 11-14 din 14

Pagina
Afisati pe pagina