D-Boys M4 CQB BI-3981

Epuizat din stoc
SKU
A6284
Rating:
100% of 100
812,00 RON
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 200 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

Un M4 destinat Close Quarters Combat marca D-Boys. Replica este destinata angajamentelor in spatii restranse. RIS'ul frontal prermite montarea unei game largi de accesorii cum ar fi; lanterne tactice, lasere sau manere pentru o prindere mai ferma. Constructia din metal denota o senzatie de compactitate si resistenta crescuta la exploatare pe campul de lupta. Precizia si grupajul replicii sunt acceptabile, dar sa nu uitam, vorbim despre o replica destinata spatiilor restranse. Internele replicii exploatate corect au o autonoimie destul de mare.

Prezentare

Odata cu modernizarea lumii spatiile se aglomereaza din ce in ce mai mult. Astfel cazurile in care M4 era varianta micsorata a lui M16 au ajuns in cazul in care M4 este din nou prea lung, astfel a fost creat M4 CQB cu o dimensiune si mai mica folosind aliaje mai usoare care sa permita o mai buna manevreabilitate in spatii stranse.

Exteriorul replicii

Asadar, va prezentam replica de airsoft M4 CQB RIS fabricata de D-Boys, Realizata in intregime din metal dotata cu sine de 22mm in partea frontala pentru a putea atasa accesorii cum ar fi lanterna sau laser sau sisteme de ochire avansate.

Interiorul replicii

Lungimea tevii interne a scazut odata cu micsorarea tevii exterioare de la 363mm la 280mm fapt ce nu inseamna neaparat un lucru rau, precizia nu pare a fi drastic afectata de acest aspect. Dar, totodata pentru cei care nu sunt ferm convinsi ca vor un M4 CQB autentic, pot oricand opta pentru montarea unei tevi de precizie de 363mm odata cu adaptorul inclus in pachet revenind la dimensiunile initiale ale unui M4A1 dar cu avantajele RIS'ului ce inlocuieste ulucul clasic din ABS.

Gearboxul replicii de airsoft este versiune 2 cu rulmenti de 7mm, internele gearboxului sunt in mare parte din metal; cap piston, cap cilindru, ghidajul arcului care este prevazut si cu rulment pentru o mai buna functionare. Replica de airsoft are o viteza a bilei de aprox. 115 metri pe secunda masurati cu bile de 0.20g. Se recomanda folosirea bilelor de 0.25g.

Alimentare

Bateria este localizata in patul de tip Crane. In pachet este inclusa o baterie Ni-Mh de tip Crane de 9.6V si 1200 mAh. Se poate opta pentru un acumulator Li-Po dar nu mai mare de 7.4V si 2800mAh forma Crane sau 7.4V si 1200mAh Stick. Bateria maxima admisa nu trebuie sa depaseasca 9.6V.

Specificatii
ProducatorD Boys
Lungime710 - 800 mm
Versiune gearboxVersion 2
Mod tragereSemi / Auto
Hop-UpReglabil
PachetReplica, Incarcator Hi-Cap, Baterie, Incarcator baterie, Maner vertical pentru sina, Adaptor teava externa, Sling
GarantieReplica 12 luni
Conector baterieTamiya Mica
Viteza110 - 115 m/s
Baterie recomandata9.6 V Ni-MH Mini Crane
Diametru teava interna6.08 mm
Lungime teava Interna280 mm
Material corpABS
Materiale folositeMetal, Aluminiu, ABS
Platforma corpM4
Produse fara garantieIncarcator Hi-Cap, Baterie, Incarcator baterie, Maner vertical pentru sina, Adaptor teava externa, Sling
Item ReturnsThis item can be returned
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsD-Boys M4 CQB BI-3981
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Please, mind that only logged in users can submit questions
Back to Top
Produse asociate
Am gasit alte produse care ti-ar placea!