ACM shotgun K1203L

Epuizat din stoc
SKU
A6672
Rating:
60% of 100
224,00 RON
  • Poti plati produsele in rate Detalii
  • Comanda peste 200 lei si ai Transport Gratuit!
  • 30 zile de Retur Gratuit! Detalii

O replica foarte utila pentru luptele in spatii restrase si nu numai. Capabilitatea de a trage 3 bile simultan reprezinta un mare avantaj im momentul in care se doreste angajarea importiva mai multor tinte simultan. In pachetul replicii sunt incluse 3 cartuse, oferind astfel o autonomie destul de buna. iar pentru usurarea incarcarii cartuselor este inclus si un alimentator de bile.

Descriere

In linii mari acest shotgun se aseamana cu modelul italian Benelli M4 mai putin manerul care nu corespunde modelului standard. Benelli M4 a fost dezvoltat de care Benelli Armi Spa si adoptat de fortele de fortele armate americane.

Exteriorul replicii

In constructia replicii de airsoft a fost folosit atat plasticu ABS pentru corpul principal cat si aluminiu pentru tevile externe si anumite componente cheie interne. Anumite elemente precum mansonul si manerul sunt acoperite cu un strat cauciucat pentru o aderenta mai buna. Principiul de functionare a replicii este asemanator armei adevarate. Pentru fiecare foc trebuie armat mansonul din partea fronatala a replicii. Odata armata, replica de airsoft este capabila sa actioneze 3 bile simultan avantajand astfel utilizatorul in abordarea mai multor tinte.

Interiorul replicii

Replica de airsoft este prevazut cu sistem de HopUp dar fara posibilitatea re reglaj al acestuia. Se recomanda utilizarea bilelor de 0.23g si 0.25g, bilele mai grele nu vor avea efectul de HopUp dorit. Internele replicii de airsoft sunt fabricate din plastic ABS de calitate iar anumite elemente importante precum componentele din sistemul de tragere sunt din metal.

Pentru fiecare dintre cele 3 bile trase, exista cate o teava interna si cate un grup de aer complet. Cu o singura armare, sistemul intern de preluare a bilelor preia cate o bile pentru fiecare teava si este fixata pentru a fi trasa. Viteza replicii de airsoft este de aproximativ 85-90 metri pe secunda masurati cu bile de 0.20g.

Alimentare

In pachet sunt incluse 3 incarcatoare de bile care copiaza cartusele reale. In fiecare cartus pot fi inmagazinate 30 de bile. Astfel pentru fiecare incarcare, fiind alocate 3 bile avem un total de 10 trageri. Pentru alimentarea cartuselor putem utiliza alimentatorul de bile inclus in pachet.

Specificatii
ProducatorACM
Lungime750 mm
Mod tragereManual
PachetReplica, 3 incarcatoare 30 bile, Alimentator bile
Garantie30 zile
Viteza85 - 90 m/s
Materiale folositeMetal, ABS
PropulsieArc
Item ReturnsThis item can be returned
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsACM shotgun K1203L
Rating-ul dumneavoastră
Intrebarile Clientilor
Nu sunt intrebari
Please, mind that only logged in users can submit questions
Back to Top